TAIZHOU GANGBANG BUILDING MATERIAL CO., LTD. osnovana je 2011. Naša kompanija se nalazi u Costal industrijskom gradu, Sanmen, TaiZhou Grad provincije Zhejiang, koja ima sve resurse privrednog pojasa obale. Od glavnih proizvoda su eksterijer / unutrašnja dekoracija ACP, reklamno štampanje ACP, A / B klasa vatrostalnog ACP-a, drveni ACP, bakarna kompozitna ploča, kompozitni panel sa kompozitom Titanium-cink kompozitni panel i kompozitni panel od nehrđajućeg čelika.


Naša kompanija pokriva površinu od više od 100 MU i 35000 kvadratnih metara građevinskog područja. Sa našim poslovnim razvojem nastavljamo da uvodimo i apsorbuju tehničko osoblje međunarodne napredne proizvodne opreme i iskustvo upravljanja. Izrada inovacija i insistiranje na brendu postali smo jedan od proizvođači koji mogu proizvoditi super široku ACP sa 2 metra na najširem nivou. Trudimo se da kreiramo GANGBOND brend sa visokokvalitetnim, visokokvalitetnim i zelenim u građevinskim materijalima.


Naša kompanija prati ISO9001: 2008 sertifikaciju sistema kvaliteta i svi naši proizvodi su prošli CTC certifikat kvaliteta iz China National Building Materials Test Centra. Imamo mnogo sertifikata kao što su CE, SGS, PSB, ASTM, BSI i ISO14001: 2004.


Posle višegodišnjih napora naša kompanija je uspostavila široku prodajnu mrežu koja pokriva više od 30 provincija u Kini i 150 zemalja. Nastavljajući svoj vlastiti stil, nastavićemo novi trend u bazi ukrasnog građevinskog materijala na domaćem tržištu i širenju u inostranstvu u novom veku.