A / B vatrootporni titan cink kompozitni zavjesni zid

A / B vatrootporni titan cink kompozitni zavjesni zid

Vatrootporni titanijum cink kompozitni zavjesni zidovi Titanium cink kompozitni panel naša novo razvijena kompozitna ploča od legura koja se koristi za zavjesni zid. Sastavljen je od titan cink legura i vatrootpornih mineralnih materijala. Titan-cink legura je teža i trajnija od uobičajenog cinka. Ima ...

Detalji o proizvodu

Vatrootporni titan cink kompozitni zavjesni zid

Titanium cink kompozitni panel naša novo razvijena kompozitna ploča od legura koja se koristi za zavjesni zid. Sastavljen je od titan cink legura i vatrootpornih mineralnih materijala. Titan-cink legura je teža i trajnija od uobičajenog cinka. Ima karakteristike bez održavanja tokom života i ispunjava zahteve estetskog standarda i stvarne potražnje za modernim zavesnim zidom.

Zašto odabrati titan-cink panel?

1.Eternal materials

Cink je bezvremenski materijal i može u potpunosti pokazati i moderan izgled i klasičnu lepotu.

2.Očekivani život

Životni vek cinka dostigao je 80-100 godina u normalnom okruženju i razumnoj instalaciji. Nekoliko materijala ima isti očekivani životni vijek kao cink širom svijeta.

3. Samocijalno

Može se samozadovoljiti kada je ogrebotina ili uočena u njegovom transportu i instalaciji ili za vrijeme njegovog životnog veka.

4. Jednostavno održavanje

Skoro da nema potrebe da se čisti tokom celog života.

5 Kompatibilnost

Cink panel može biti kompatibilan sa mnogim drugim materijalima, kao što su aluminijum, nerđajući čelik, staklo, kamen i tako dalje.

6 Prirodni materijal

Cink je bioelement za ljudske životinje i biljke. Izlivanje kišnice iz zida zavese cinka je u skladu sa sistemom za pitku vodu. Može da teče do jezera, reke i vrta bez zagađenja.


Hot Tags: a / b vatrootporni titan cink kompozitni zavjesni zid, Kina, proizvođači, dobavljači, jeftina, niska cijena, napravljena u Kini

Upit

You Might Also Like