Super debljina i širina Titanium cink kompozitni zidni zid

Super debljina i širina Titanium cink kompozitni zidni zid

Super debljina i širina Titanium cink kompozitni zavjesni zid Titanium cink kompozitni panel naša novo razvijena kompozitna ploča od legura koja se koristi za zavjesni zid. Sastavljen je od titan cinkove legure i vatrootpornih mineralnih materijala. Legura sa cinkom je teža i izdržljiva od uobičajene ...

Detalji o proizvodu

Super debljina i širina Titanium cink kompozitni zidni zid

Titanium cink kompozitni panel naša novo razvijena kompozitna ploča od legura koja se koristi za zavjesni zid. Sastavljen je od titan cink legura i vatrootpornih mineralnih materijala. Titan-cink legura je teža i trajnija od uobičajenog cinka. Ima karakteristike bez održavanja tokom života i ispunjava zahteve estetskog standarda i stvarne potražnje za modernim zavesnim zidom.

Zašto odabrati titan-cink panel?

1.Eternal materials

Cink je bezvremenski materijal i može u potpunosti pokazati i moderan izgled i klasičnu lepotu.

2.Očekivani život

Životni vek cinka dostigao je 80-100 godina u normalnom okruženju i razumnoj instalaciji. Nekoliko materijala ima isti očekivani životni vijek kao cink širom svijeta.

3. Samocijalno

Može se samozadovoljiti kada je ogrebotina ili uočena u njegovom transportu i instalaciji ili za vrijeme njegovog životnog veka.

4. Jednostavno održavanje

Skoro da nema potrebe da se čisti tokom celog života.

5 Kompatibilnost

Cink panel može biti kompatibilan sa mnogim drugim materijalima, kao što su aluminijum, nerđajući čelik, staklo, kamen i tako dalje.

6 Prirodni materijal

Cink je bioelement za ljudske životinje i biljke. Izlivanje kišnice iz zida zavese cinka je u skladu sa sistemom za pitku vodu. Može da teče do jezera, reke i vrta bez zagađenja.


Hot Tags: super debljina i širina titan cink kompozitni zavjesni zid, Kina, proizvođači, dobavljači, jeftina, niska cijena, napravljena u Kini

Upit

You Might Also Like