Panel od aluminijuma i plastike prema efektu ukrašavanja površine

- Sep 08, 2017-

A. Premaz dekorativne aluminijumsko-plastične ploče

Na površini aluminijumske ploče obložene su različite dekorativne prevlake. Uglavnom se koristi ugljenik od fluora, poliester, akrilna prevlaka, uglavnom uključujući metalne boje, ravne, biserne boje, fluorescentne boje i druge boje, sa dekorativnom ulogom, najčešće su tržišne varijante.

B. Oksidovana boja aluminijum-plastične ploče

Korišćenje anodne oksidacije u vremenskom tretmanu panela aluminijumske legure sa ružičastim, bronzanim i drugim jedinstvenim bojama igra poseban ukrasni efekat.

C. Foil dekorativna kompozitna ploča

To jest, boja u boji u skladu sa postavljenim procesnim uslovima, zavisno od uloge lepka, tako da je lepak za boje obložen na dnu aluminijumske ploče ili direktno pričvršćen na aluminijumsku ploču koja je obrađena sa skimom. Glavne sorte imaju hillock obrazac, drvenu ploču i tako dalje.

D. Štampanje u boji aluminijsko-plastične ploče

će biti različiti obrasci kroz naprednu tehnologiju štampanja kompjuterskog štampanja, boje za štampanje na papiru za prenos koji se štampa na različitim prirodnim obrascima, a zatim kroz tehnologiju termalnog prenosa indirektno u aluminijumsko-plastičnoj kopči ploča različitih imitacionih prirodnih šablona. Može zadovoljiti kreativnost dizajnera i personalizovani izbor vlasnika.

E. Četkana alu-plastična ploča

Korišćenje površinske obrade žicom za crtanje aluminijumskih ploča, često je crtež žica i žica za crtanje srebrne žice, dajući ljudima različito vizuelno uživanje.

F. Ogledalo od aluminijum-plastične ploče

Površina panela aluminijumske legure je polirana i tretirana kao ogledalo.